Augmented Reality

Augmented reality (AR) is een virtuele laag over de echte wereld.

Wij kunnen ieder gewenst ontwerp maken in augmented reality. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een prototype te maken in AR. Hierdoor kan jij samen met je team het beoogde eindresultaat al zien. Daardoor kan je samen al aan verbeteringen werken in de ontwerpfase. Naast dat dit ook een geweldige manier is om het ontwerp te presenteren, zijn er meer voordelen. Zoals het ontwerp perfectioneren voordat het daadwerkelijk gebouwd wordt. Hierdoor zal het eindproduct in één keer goed zijn, en dit levert daardoor vaak grote kostenbesparingen op.

Past het? Ziet het er mooi uit?

Door een product, ter illustratie de laadpaal op deze pagina, eerst in AR te maken, is het mogelijk om vooraf te toetsen hoe het zal staan in de gebouwde omgeving. Hierdoor kunnen vragen gesteld worden zoals ‘past het en ziet het er mooi uit?’. Daarmee is het voor de leverancier van deze producten ook een prettige manier van presenteren. Je kunt je klant van tevoren laten zien hoe het product zal staan in de omgeving.

Van auto’s tot sneakers.

AR kan toegepast worden voor allerlei producten, van auto’s tot bijvoorbeeld sneakers. Wil je weten hoe die nieuwe sneakers bij je outfit staan? Met AR kan de gebruiker het product thuis al proberen. Hierdoor is AR een mooie toevoeging in de customer journey.

De toepassingen van AR zijn eindeloos. Zo maken wij namelijk 3D-modellen die geschikt zijn voor de inzet van AR.  Dat wil zeggen dat wij hierbij ervoor zorgen dat deze modellen hyperrealistisch en laagdrempelig in gebruik zijn.

Web, en andere platformen

Augmented reality app laten maken? Doordat deze modellen laagdrempelig gemaakt kunnen worden is voor het tonen van AR niet per se een app nodig. Hoewel wij natuurlijk AR-apps kunnen maken zijn wij er ook op gericht om deze AR modellen te integreren op bestaande websites. Onze AR-modellen zijn variabel, dat wil zeggen dat je eenvoudig een kleur of afmeting kan aanpassen in je virtuele model. Verder kan je de virtuele modellen ervaren op ware grootte, waardoor je kan kijken of een tafel bijvoorbeeld in je woonkamer past.

Portfolio

Gerelateerde projecten