Diensten

Van echt naar digitaal

en alles daartusssen

Uw fysieke objecten scannen wij in en zijn daarna bruikbaar voor visualisatie en gamifactie. 3D is hiervoor de basis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag en keer met u mee in een vrijblijvend gesprek.

WireframeShaded

WEB AR

Geef eenvoudig interactieve 3D-modellen weer op internet en in AR

Een 3D-ontwerp in augmented reality (AR) kan gemakkelijk dimensies in 3D-ruimte van objecten en hun relaties weergeven. Dit helpt uw klant om ruimte, beweging, toegang en animaties te visualiseren. 

360° Content

Breng uw boodschap tot leven

Bij 360° content heeft de kijker zelf de regie in handen. Daardoor krijgt de klant een mooie ervaring, die hij niet snel zal vergeten. ​

Standbouw

Geef de exposant kans op echte interactie

Virtual Reality op de beursvloer? Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.
Met Virtual Reality val je op! Dus neem je klanten mee en presenteer jouw verhaal, producten en diensten op een pakkende manier die bij blijft.

Jobtrans

Workshops

Meer weten over de toekomst?

Een interactieve Augmented Reality of Virtual  Reality workshop voor bedrijven en scholen. Theorie afgewisseld met praktijk. Leer van de beste cases en pas de opgedane kennis direct toe.

OH-SNAP

Marketing voor een nieuwe generatie bedrijven

Met gezichtslenzen kun je jezelf en je vrienden helemaal veranderen. Met sommige lenzen kun je je stem veranderen, anderen lenzen bevatten spelletjes die je kunt spelen. 😉