F.A.Q.

hoe kunnen we je helpen?

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Zoek het antwoord op je vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons en we beantwoorden jouw vraag alsnog!

Serious games en gamificatie worden soms met elkaar verward. Het belangrijkste verschil is dat een serious game een volledig spel is van een nagebootste werkelijkheid. Bij gamificatie worden spelelementen toegevoegd aan een bestaande werkelijkheid.

Goede vraag! Er komt heel wat kijken bij het ontwikkelen van een serious game. Hoe we onze games maken kun je lezen op werkwijze

Ja zeker. Wij ontwikkelen serious games voor Android, IOS en Windows!

Dit verschilt per game. We kunnen een goed werkende game binnen drie maanden opleveren. Soms zijn we wel 1,5 jaar bezig met een game. Het ligt eraan wat de wensen van de klant zijn.

Ze zijn soms moeilijk uit elkaar te halen maar het is heel simpel: In VR beleef bevind je je in een virtuele wereld. Je bent afgesloten van de echte wereld en begint je volledig in de virtuele wereld.

In AR voeg je virtuele objecten toe aan de echte wereld. De echte wereld blijft bestaan en je voegt er een 3D-object aan toe.

Bij ons aan de Dokter Klinkertweg is voldoende, gratis, parkeerruimte. Aan de slagboom kun je aanbellen bij de knop “VR-Innovations”.

We bieden stageplekken aan voor de MBO4 opleidingen: gamedeveloper, media vormgever en junior accountmanager. Een paar keer per jaar bieden we plekken aan. Meld je aan voor een stageplek via onze contactpagina

Wij maken serious games en simulatie trainingen waarbij we VR en AR inzetten. Onze projecten zijn gericht op het trainen van situaties op je werk en het leren van nieuwe vaardigheden. Dit doen we voor bedrijven in heel Nederland.

Ja, dat kan! We geven regelmatig lezingen en workshops over VR & AR serious games. Neem contact  met ons op voor de mogelijkheden.

Pfoe, wat is sterk? Ons team werkt er wel 23% sneller door! Als je wilt kan je ook een minder sterk kopje krijgen.