Sint-Jan Social Media Filters

De Sint-Jan kathedraal in Den Bosch staat momenteel in de steigers en biedt een eenmalige kans om de buitenkant van dit gebouw van dichtbij te ervaren.


Op bijna 50 meter hoogte, een hoogte die normaal gezien alleen toegankelijk is voor bouwvakkers en restaurateurs, kun je nu samen met een ervaren gids een spectaculaire wandeling maken over de daken van de Sint-Jan Kathedraal. Terwijl je door de steigers navigeert, zul je getrakteerd worden op een zeldzaam uitzicht op de buitenkant van de kathedraal. De detaillering van de sculpturen, de imposante torens en de minutieus ontworpen architectuur worden vanuit dit perspectief werkelijk betoverend.


Voor deze ervaring hebben we een exclusieve social media filter ontwikkeld die je kunt gebruiken terwijl je de top van de kathedraal bereikt. We hebben een van de beroemde boegbeelden in 3D nagebouwd, waardoor je een unieke interactieve ervaring hebt op het moment dat je een selfie maakt op de kathedraal.


Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Terwijl je een selfie maakt op de top van de Sint-Jan, komt het 3D-boegbeeld tot leven op je scherm, waardoor je vrienden en volgers versteld staan van jouw avontuurlijke klim. Het delen van jouw belevenis wordt daardoor niet alleen een persoonlijke herinnering, maar ook een uitnodiging voor anderen om zich bij dit avontuur aan te sluiten.


Deze social media filter vergroot niet alleen het de bekendheid van deze unieke kathedraalbeklimming, maar het zorgt er ook voor dat anderen worden geïnspireerd om hun grenzen te verleggen en deel te nemen aan een echt avontuur in plaats van alleen toeschouwers te zijn.

Portfolio

Gerelateerde projecten