360 graden tour BijHanz

Neem een kijkje in de keuken

Je bent op zoek naar een vergaderruimte voor je vergadering. Op het internet vind je talloze ruimtes. Alleen geven de foto’s je geen totaalbeeld van de ruimte. Zit er misschien een leuke brasserie bij en is er wel voldoende ruimte voor alle spullen die je mee gaat nemen?

In opdracht van de verhuurder BijHanz heeft VR-Innovations een 360 graden foto tour gemaakt. In de tour kunnen potentiële huurders alle hoeken van de ruimtes bekijken.

360 graden

BijHanz is een verhuurder van kantoren en vergaderruimtes. Hanz is een plek waar verschillende bedrijven samen komen en samen sterker worden. Als VR-Innovations hebben we 1,5 jaar genoten van onze tijd op Hanz. Beheerder Bram Trip wilde van Hanz 360 graden opnames maken om nieuwe huurders aan te trekken. Hiermee kunnen zij de uniek sfeer van Hanz alvast proeven. Je begint bij de voordeur. Kijk om je heen en maak een keuze waar je heen wilt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de gave vergaderruimtes. Misschien zit er iets bij voor de komende aandeelhoudersvergadering. Loop door de gezellige brasserie naar een andere vergaderruimte. Met de kracht van 360 graden kun je alles zien. 360 graden foto’s zijn panoramisch foto’s waar je zelf doorheen kan navigeren. In een 360 foto ben jij de camera. Kijk om je heen: links, rechts, naar boven. Door met je muis of vinger over het scherm te swipen kan je alles bekijken. Door deze vrijheid kun je met een foto meerdere dingen in beeld brengen. De camera staat op ooghoogte zodat het net lijkt alsof je in de ruimte staat. Zo kun je alvast controleren of jouw nieuwe bureau wel in het kantoor past.

Op je eigen website

De viewer, zoals we dat noemen, werkt op je computer, smartphone en tablet. Als beheerder bepaal je van A tot Z hoe de foto’s gemaakt worden en wat bezoekers kunnen zien. Door het gebruik van een website hoeven klanten geen applicatie te downloaden.

Stap zelf in de wereld van 360°

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand in 360 graden? Neem dan contact met ons op voor een brainstormsessie.
Comments are closed.