BBL Transport en Logistiek VR-Werving Game

Als je op zoek bent naar een creatieve manier om leerlingen te enthousiasmeren over de transport en logistiek sector, dan is onze VR werving game voor BBL Transport en Logistiek de perfecte oplossing.

Leerlingen kunnen met elkaar de strijd aangaan wie de beste vrachtwagen chauffeur is. Nadat de VR-bril is opgezet zie je elkaar terug als virtuele avatars. De VR-game biedt leerlingen de mogelijkheid om virtueel achter het stuur te kruipen en te docken bij een supermarkt in een krap straatje. Dit is een realistische en uitdagende ervaring die de vaardigheden van de leerlingen op de proef stelt en hen uitdaagt om hun vrachtwagen zo efficiënt mogelijk te docken.

Na het docken van de vrachtwagen, worden de leerlingen uitgedaagd om hun Tetris-vaardigheden te tonen en verschillende pallets in de trailer te laden in de meest efficiënte Tetris-vormen. Dit is niet alleen leuk, maar het is ook een geweldige manier om de vaardigheden van leerlingen te testen en hen te laten zien hoe belangrijk het is om goed te kunnen plannen en organiseren in de transport en logistiek sector.

Naast de VR-app hebben we ook een tablet app gemaakt waar leerlingen hun naam en e-mailadres kunnen invoeren. De highscores die in het VR-spel worden gehaald, worden gekoppeld aan de juiste naam en e-mailadres, waardoor leerlingen kans maken op mooie prijzen. Dit geeft de leerlingen een extra motivatie om hun best te doen en het zorgt ervoor dat BBL Transport en Logistiek de e-mailadressen verzamelt voor het werven van leerlingen.

Kortom, onze VR werving game voor BBL Transport en Logistiek is een innovatieve en effectieve manier om leerlingen te laten zien hoe interessant en uitdagend de transport en logistiek sector kan zijn. Het biedt niet alleen een leuke en spannende ervaring, maar het helpt ook om de vaardigheden van leerlingen te testen en hen te motiveren om hun best te doen.

Portfolio

Gerelateerde projecten