Cuperus VR showroom

Grafmonumenten bezichtigen in VR

Cuperus Gedenken, marktleider op het gebied van ontwerp en productie van gedenktekens en grafmonumenten in Noordoost-Nederland. In opdracht van Cuperus heeft VR-Innovations een applicatie ontwikkelt waarin klanten grafstenen ervaring in Virtual Reality. Het visualiseren van een gedenksteen die nog geplaatst moet worden wordt hierdoor nog eenvoudiger.

Virtual Reality

Klanten van Cuperus kunnen in 3 verschillenden vestigingen een Virtual Reality ervaring krijgen. Door middel van de bril worden zijn in een gesimuleerde omgeving geplaatst met het monument. De omgeving straalt rust uit. Met behulp van geluid is het net alsof je in een buitenomgeving bent.  Klanten kunnen in alle rust om het monument lopen en van alle hoeken bekijken. Afhankelijk van de klanten kunnen ook verschillende monumenten gepresenteerd worden.

Door het gebruik van Virtual Reality wordt het bijna tastbaar. Hierdoor kan je makkelijker de vorm, het materiaal en gevoel van het grafmonument bepalen. Cuperus zet hiermee een extra stap om de klant een zo goed mogelijk beeld te geven.

Lees het persbericht van Cuperus Gedenken: artikel

Comments are closed.