Ronald McDonald Huis Enschede virtuele 360° tour.

Vanaf nu is het mogelijk om als ouders van kinderen die zijn opgenomen in Medisch Spectrum Twente even te ontspannen in de nieuwe standalone Ronald McDonald Huiskamer in Enschede. Even uit de ziekenhuissfeer en een moment van ontspanning. Een plek voor het ontbijt, om even te werken of gewoon lekker een kopje koffie te drinken. Een fijne huiselijke plek voor ouders, broertjes en zusjes en als de arts het toe laat, het zieke kind.

Voor de Ronald McDonald Huiskamer in Enschede hebben wij een prachtige virtuele rondleiding gemaakt! Coördinator van de huiskamer Heleen Schöppink geeft ouders een tour hoe hun verblijf in de huiskamer eruit komt te zien. Zo kunnen ouders van een opgenomen kind al voor het ziekenhuisbezoek virtueel een rustig kijkje nemen.

De virtuele rondleiding is gerealiseerd door middel van 360 graden video. Deze technologie zorgt voor een unieke kijkervaring die de kijker zelf de vrijheid biedt om rond te kijken in de huiskamer. Probeer het zelf door te klikken en slepen met je muis of het bewegen van je smartphone of tablet.

Portfolio

Gerelateerde projecten