Sijtje Boes Snapchat Lens

Bij de Sijtje Boes Experience in Marken is geschiedenis op een innovatieve manier tot leven gebracht dankzij Augmented Reality. Bezoekers kunnen nu virtueel de originele klederdracht van het eiland Marken aantrekken en deze delen met vrienden en familie via Snapchat.

Deze interactieve en leuke manier om geschiedenis te beleven, brengt de rijke cultuur van Marken op een moderne en innovatieve manier naar een nieuw publiek. Door het gebruik van Augmented Reality-technologie kunnen bezoekers de geschiedenis van Marken op een dieper niveau ervaren en zelf deel uitmaken van de geschiedenis.

De AR-klederdracht van de Sijtje Boes Experience toont de kracht van Augmented Reality in de museum- en reisindustrie. Het biedt een leuke en unieke manier om bezoekers meer te betrekken bij geschiedenis en cultuur. Door middel van interactieve ervaringen zoals deze, kunnen historische locaties en musea een nieuwe generatie bezoekers aantrekken en hun bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden.

Kom naar de Sijtje Boes Experience in Marken en ontdek zelf hoe Augmented Reality een innovatieve twist kan geven aan geschiedenis en cultuur!

Portfolio

Gerelateerde projecten