TechForFuture nano lab in VR

een kijkje achter de schermen

“Hoe geven we klanten een beeld voor ons lab zonder een echt bezoek?” Dat was het uitgaanspunt tijdens het project. Tech for Future, afgekort TFF, heeft verschillende labs in heel Nederland. Om de klanten en partners van TFF een beeld te geven van deze labs heeft VR-Innovations een film gemaakt in 360 graden.

Door het opnemen van locaties in 360 graden zit je als kijker midden in de actie. In de film wordt je als kijker rondgeleid door Alexander. Hij ontvangt je bij de ingang en legt jou uit wat ze in het lab onderzoeken. Door de op maat gemaakt applicatie kunnen kijkers zelf bepalen welk onderdeel het van lab ze willen zien.

5 jarig bestaan 

Tijdens de TIV-beurs in Hardenberg werd het 5-jarig bestaan van TFF feestelijk gevierd met een variatie op de gerealiseerde applicatie. Zo werden er feestelijke attributen in de labs verstopt. Gebruikers van de applicatie moesten deze objecten vinden. Ook is het mogelijk om met twee personen tegelijk een tour te nemen door het lab. Twee VR-brillen worden aan elkaar gekoppeld zodat ze samen dezelfde tour kunnen volgen.

Comments are closed.