Virtuele Rondleiding Summercamp Heino

Voor Summercamp Heino, de grootste kamplocatie voor jeugdgroepen in Nederland, hebben wij een virtuele rondleiding door het kamp gecreëerd. Jaarlijks verwelkomt het kamp vele kinderen uit Nederland, Duitsland, België en omstreken, en Summercamp Heino wilde graag mensen op afstand de mogelijkheid geven om de faciliteiten van het kamp te ontdekken. Wij hebben hen geholpen door het volledige kamp vast te leggen met behulp van onze 360 graden camera. Deze beelden hebben we vervolgens verwerkt tot een interactieve web tour.

Op de website van Summercamp Heino kunnen bezoekers nu een virtuele wandeling maken door het kamp. Bij elke locatie verteld een medewerker van het kamp nuttige informatie, zodat je een volledig beeld krijgt van de verschillende faciliteiten en activiteiten die het kamp te bieden heeft. Of het nu gaat om de slaapzalen, discotheek, sportveld of andere belangrijke locaties, de virtuele rondleiding biedt een realistische en meeslepende ervaring.

Om de ervaring nog indrukwekkender te maken, hebben we ook een versie van de virtuele rondleiding gemaakt die te ervaren is met VR-brillen. Hierdoor kunnen bezoekers virtueel rondlopen over het kamp terrein, alsof ze er zelf fysiek aanwezig zijn. Deze VR-versie is handig voor Summercamp Heino, omdat ze ook op evenementen aanwezig zijn. Met de VR-brillen kunnen potentiële bezoekers het kamp verkennen en een voorproefje krijgen van de unieke sfeer en faciliteiten die Summercamp Heino te bieden heeft.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het vergroten van de toegankelijkheid en het enthousiasme voor Summercamp Heino, zowel voor mensen op afstand als voor bezoekers van evenementen. De virtuele rondleiding is een krachtig middel gebleken om de unieke kenmerken van Summercamp Heino tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële bezoekers.

Beleef de virtuele rondleiding

Portfolio

Gerelateerde projecten