Trainingen

De meeste studenten groeien op met digitale vaardigheden. Ze krijgen van jongs aan al een smartphone en kunnen het internet gebruiken. Hoe speel je op deze doelgroep in?

Studenten voorbereiden op digitalisering kan als het onderwijs hierop anticipeert. De studenten kunnen tegenwoordig alles vinden via het internet. Dus “alleen rijtjes uit je hoofd leren” heeft weinig zin. Om in te zetten op het aanleren van vaardigheden zoals hoe je met digitale middelen kunt omgaan wordt steeds belangrijker.

Tijdens onze workshops ga je vooral zelf lekker aan de slag met techniek. Zo bieden wij de uitleg en de tools als het gaat om softwareontwikkeling. Samen met ons maak je stappen in het maken van je eerste augmented reality (AR) ervaring. Dit doen we met behulp van verschillende platformen, afhankelijk van de doelgroep.

Tegenwoordig zit bijna elke leerling in het voortgezet onderwijs op Snapchat. Een platform waarin dagelijks AR-filters met elkaar gedeeld wordt. Hoe vet is het om je eigen gemaakte filter te delen met je vrienden en familie? We bieden workshops voor scholen aan waarin we de leerlingen kennis laten maken met de snelgroeiende techniek AR.

We inspireren leerlingen over het professioneel gebruik van AR. Maak samen met ons je eigen 3D modellen. Wij geven je de ruimte om je creativiteit toe te passen. Zie hoe eenvoudig je je 3D model in AR toepast. Ga samen met ons het testproces door. Wanneer je tevreden bent over je eigen AR-filter gaan we door het publicatieproces, met als resultaat: iedereen een eigen unieke AR-filter!