Trainingen

Hoe kan een virtual reality simulatie het beste binnen het bedrijf ingezet worden? Hoe leer ik mijn medewerkers om te gaan met de augmented reality applicatie? Wij geven antwoord op vragen die opkomen bij het implementeren van nieuwe technieken. Dit doen we door medewerkers te trainen.

We bieden workshops aan in het gebruik van virtual reality (VR) en augmented reality (AR). Deze workshops maken we op maat gericht op de organisatie en de nieuwe applicatie. Tijdens deze workshops leren we de medewerkers niet alleen omgaan met deze nieuwe technieken. Maar ook laten we de deelnemers kennis maken met de software en de nodige hardware. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van VR en AR voor jouw organisatie? Naast implementatie-trainingen geven we op maat gemaakte workshops waarin we de deelnemers leren wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van VR en AR. Tijdens zo’n interactieve sessie leren wij meer over jouw organisatie en leer jij meer over VR en AR. We maken deze mogelijkheden visueel door onze interactieve demo’s. Daarnaast bespreken we tijdens een brainstorm de VR en AR oplossingen voor jouw bedrijf!