Vacature GameArt: 3D-artist

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage werk je samen met ons team aan het ontwikkelen van nieuwe VR/AR/3D toepassingen en marketingcontent. Denk bijvoorbeeld aan game-ready assets ontwikkelen. Een 3D-artist stagiair heeft werkzaamheden van conceptart, modeling en texturing tot het riggen en animeren van je 3D-asset. We werken aan meerdere opdrachten voor diverse klanten. Dit betekend continu rekening houden met verschillende art stijlen passend bij de juiste hardware. Tijdens je stage krijg je de vrijheid om nieuwe technieken aan te leren en toe te passen. Hiernaast ben je betrokken bij het testproces van de nieuwste VR en AR toepassingen.

Wat verwachten we van een student?

We zoeken een creatieve student met een proactieve werkhouding. Een 3D-artist stagiair heeft ervaring met 3D-modeling. Je kan goed omgaan met korte deadlines en vind het leuk om in een energiek team te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende stage. Je werkt met de nieuwste technieken en je werkt aan verschillende projecten in een enthousiast team. Wij geven je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied.

Contact