Gamificeren
kan je leren

Wat is gamificatie?

Gamificatie is een term die steeds populairder wordt in verschillende sectoren, waaronder de e-learning en serious gaming industrie. Gamificatie is het toepassen van spelprincipes en speeltechnieken in het dagelijks leven om gebruikers te betrekken, datakwaliteit te verbeteren, nauwkeurigheid te vergroten en leren te bevorderen. Door middel van gamificatie kunnen elementen die normaal gesproken alleen in games plaatsvinden, ook worden toegepast in ons dagelijks leven. Het doel van gamificatie is om het gedrag van mensen intrinsiek te motiveren en stimuleren.

Serious Gaming

Impact creëren voor jong en oud.

E-Learning

Persoonlijke applicaties en systemen

Immersie

Wij vinden de juiste techniek, passend bij jouw vraagstuk 

Serious
Gaming

Serious gaming is een belangrijk onderdeel van gamificatie. Wij ontwikkelen serieuze games die impact creëren en waarde toevoegen door middel van spelend leren. Deze games zijn bedoeld voor alle leeftijden en helpen bij het trainen van zowel soft skills als hard skills. Onze oplossingen zijn gericht op het oplossen van echte problemen en uitdagingen in verschillende sectoren.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

E-Learning

Naast serious gaming bieden wij ook oplossingen op het gebied van e-learning. Met behulp van e-learning standaarden (xAPI, AICC, SCORM) kunnen we persoonlijke applicaties en systemen leveren die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om het opleiden van personeel, klanten of partners, wij hebben de kennis en ervaring om de perfecte e-learning oplossing te leveren.

E-Learning applicatie bouwen?

Immersie

Bij het ontwikkelen van onze oplossingen vinden wij het belangrijk om de juiste techniek te gebruiken die past bij jouw vraagstuk en doelgroep. Naast onze VR en AR oplossingen bieden wij ook belevingen door middel van interactieve beamers of LED-schermen. Door middel van immersie creëren wij een unieke beleving die de gebruiker betrekt en motiveert om te leren en te groeien.

Platform bouwen

Onze expertise ligt niet alleen bij het ontwikkelen van applicaties voor onze klanten, maar ook bij het bouwen van platforms waarop deze applicaties kunnen worden aangeboden en beheerd. Wij hebben ervaring met het bouwen van platformen voor verschillende sectoren en zijn in staat om een oplossing te bieden die naadloos aansluit op jouw behoeften. Of het nu gaat om een e-learning platform of een serious gaming platform, wij hebben de kennis en ervaring om het te bouwen en te onderhouden.

Bent u op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van applicaties of platform voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Veelgestelde vragen (FAQ) VR-Innovations

 • Wat is gamificatie?

  Gamificatie is het toepassen van spelprincipes en speeltechnieken in het dagelijks leven om gebruikers te betrekken, datakwaliteit te verbeteren, nauwkeurigheid te vergroten en leren te bevorderen.


 • Wat is serious gaming?

  Serious gaming is het ontwikkelen van games met een serieuze doelstelling. Deze games zijn bedoeld om impact te creëren en waarde toe te voegen door middel van spelend leren.


 • Wat is e-learning?

  E-learning is het gebruik van elektronische media om te leren. Door middel van e-learning kunnen gebruikers op afstand toegang krijgen tot educatieve materialen en trainingen.


 • Wat is immersie?

  Immersie is het onderdompelen van gebruikers in een virtuele omgeving. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technologieën zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) om een realistische ervaring te creëren.


 • Wat is een platform?

  Een platform is een online omgeving waar gebruikers toegang hebben tot applicaties en andere digitale producten. Een platform kan dienen als een hub voor verschillende tools en functionaliteiten.


 • Hoe kan gamificatie worden toegepast in mijn bedrijf?

  Gamificatie kan worden toegepast in verschillende sectoren en processen. Bijvoorbeeld om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten, datakwaliteit te verbeteren, nauwkeurigheid te vergroten en leren te bevorderen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe gamificatie kan worden toegepast in uw specifieke situatie.


Portfolio

Gerelateerde projecten