Gamificeren
kan je leren

Wat is gamificatie?

Gamificatie (Engels: gamification) is het gebruiken van spelprincipes en speeltechnieken in het dagelijks leven. Gamificatie kan je gebruiken in applicaties en processen voor het bevorderen van de betrokkenheid van gebruikers, datakwaliteit, nauwkeurigheid en leren.

Gamificatie maakt het mogelijk om elementen, die normaal gesproken alleen in games plaatsvinden, ook in ons dagelijkse leven te laten plaatsvinden. Ons doel daarbij is het gedrag van mensen via gamificatie intrinsiek te motiveren en stimuleren.

Voor ieder sector waar gamificatie wordt toegepast, worden vaak technologieën zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gebruikt. Wij maken serious games met impact op jouw processen.

Serious Gaming

Impact creëren voor jong en oud.

E-Learning

Persoonlijke applicaties en systemen

Immersie

Wij vinden de juiste techniek, passend bij jouw vraagstuk 

Serious
Gaming

Wij ontwikkelen serious games die impact creëren. Waarde toevoegen door middel van spelend leren, van jong tot oud. Door onze serous game oplossingen train je zowel soft skills als hard skills.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

E-Learning

Door middel van e-learning standaarden (xAPI, AICC, SCORM) kunnen we persoonlijke applicaties en systemen leveren. We nemen het werk uit handen of gaan samen aan de slag.

E-Learning applicatie bouwen?

Immersie

Wij vinden de juiste techniek, passend bij jouw vraagstuk en doelgroep. Zo maken we naast onze VR en AR oplossingen ook belevingen door middel van interactieve beamers of LED-schermen.