360 Graden video

Een unieke kijbeleving.

RMD Header
Burgers Zoo Header
logo-fc-twente-it-omgeving-wit
Saxion Header
TFF Header
Forum Groningen Header

Wat is 360 graden video?

Een 360 graden video is een video waarin de kijker 360 graden om zich heen kan kijken. Hierdoor geef je de kijker de mogelijkheid om virtueel rond te kijken op plekken waar je normaal gesproken niet snel komt. Dit verhoogd de interactie met de kijker. 

Marketing

Boost jouw marketing door middel van 360 graden video

Opleiden

Leer de praktijk door middel van 360 graden video.

Beleven

Vertel jouw verhaal op een
interactieve manier waar
de kijker centraal staat.

Marketing

360 Graden video kan uitstekend worden ingezet als marketing tool. Het zorgt namelijk voor meer betrokkenheid met de klant. Dit doordat je door middel van deze techniek de klant de mogelijkheid geeft om zelf de kijkrichting te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een virtuele rondleiding door jouw bedrijf waarin je je diensten of producten toelicht. De kijker heeft de vrije controle in jouw video. Uit onderzoek van Google is zelfs gebleken dat 360 graden video’s 41% meer engagement hebben in vergelijking met een platte video.

Jij brengt de kijker op unieke plekken. Dit kunnen plekken zijn waar je in het dagelijks leven niet of moeilijk kan komen. Zo zet je kijkers bijvoorbeeld op het dak van je organisatie of laat je betrokkenen een kijkje nemen tijdens een operatie. De ultieme vorm van behind-the-scenes marketing.

360 Graden video’s geven meer vertrouwen. Dit doordat je met 360 graden video alles rondom de camera laat zien aan de kijker. Geen mogelijkheid om stiekem een plek er mooier uit te laten zien dan dat het in de werkelijkheid is. Een 360 graden video is een weerspiegeling van de werkelijkheid. Een ideale techniek om bijvoorbeeld tijdens een evenement in te zetten. Plaats de kijker op afstand op de eerste rij van een festival of live evenement!

Boost je marketing!

Opleiden

Leer de praktijk door middel van 360 graden video. Een van de eigenschappen van 360 graden video is dat je als kijker de video ervaart alsof je er zelf bij bent. Niet zo gek dat steeds meer trainingen in 360 graden worden gefilmd. Verplaats jezelf makkelijk in een andere situatie, veilig en op afstand. Een 360 graden training kunnen we interactief maken. Zo kunnen jouw keuzes effect hebben op het vervolg van de training. Naast het trainen heeft 360 graden video ook een hoog educatie gehalte. Vertel jouw verhaal terwijl de kijker virtueel in het verhaal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van animaties. Deze animaties voegen we aan onze 360 graden video’s toe als ondersteunende uitleg.

Beleven

Elke 360 graden video die we opleveren heeft een uniek verhaal: jouw verhaal!
Samen met jou kijken we hoe je verhaal of boodschap het beste overgebracht kan worden. Hieruit maken we keuzes, passend bij jouw doelgroep en je budget. Een 360 graden video is heel makkelijk te gebruiken. De meeste video en social media platformen ondersteunen 360 graden video. De kijker navigeert eenvoudig in de video door het bewegen van je smartphone, swipen met je vinger of klikken met je muis of toetsenbord. Elke 360 graden video die wij opleveren is VR-ready. Dit betekent dat de kijker de video nog realistischer kan ervaren door het gebruik van een virtual reality bril. Hierdoor wordt 360 graden video ook wel VR-video genoemd.

Samen een interactief
verhaal vertellen?

360 Graden video's laten maken?

mogelijkheden

Tour

Een 360 graden video geschikt voor YouTube, Vimeo en Facebook. De kijker bepaald de kijkrichting, het bedrijf vertelt haar verhaal.

Tour Pro

Je 360 graden video verhaal ondersteunen met op maat gemaakte animaties. 

Tour Interact

Een interactieve ervaring waarin de kijker naast de kijkrichting ook zelf de route bepaald. Meerdere interactie mogelijkheden.

"Dankzij VR-Innovations voelen ouders zich nog sneller thuis in ons Ronald McDonald Huis. Goed luisteren, flexibel, creatief en mij aan de hand nemen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking dat mij heeft geleerd hoe krachtig je een boodschap in beeld kan brengen."

Lianne Booijink

Manager RMD Huis Zwolle

Benieuwd naar de
mogelijkheden?