Augmented reality projecties op Schiphol.

Het project

3D projecties van de nieuwe informatiezuilen worden geprojecteerd door augmented reality. Op luchthavens kan in de huidige situatie gebruik gemaakt worden van deze projecties. Hierdoor is meteen duidelijk of de informatiezuilen op de juiste plek staan en is te zien zijn of je als bezoeker deze zuilen ziet op de juiste plaats tijdens jouw bezoek aan de luchthaven.

Over

Bsquared initieert, faciliteert en werkt samen met partijen in de ontwikkeling van innovatieve luchthaven ontwerpen.

Informatievoorzieningen op luchthavens zijn een belangrijk onderdeel van de reis. Aangekomen op de luchthaven ben je bijvoorbeeld opzoek naar de juiste gate. Bsquared heeft hiervoor een nieuw informatieconcept ontworpen om deze informatie aan reizigers te tonen.

Real-time visualisatie

Zonder een fysiek product te zien kan het lastig zijn een idee te krijgen hoe het er in het echt uit gaat zien. Het bekijken van tekeningen of impressies kan een beeld geven. Echter, ze zeggen niet alles over de context van een hele luchthaven. Door de kracht van AR kan dat wel. Het 3D-model van Bsquared dient als basis van de applicatie. Klanten van Bsqaured kunnen door middel van hun smartphone of tablet het model bekijken op de voorgestelde locaties. Dit geeft gebruikers een beeld van het model en de context waarin het gebouwd kan worden. Het realisme van het model en AR zorgen ervoor dat het net echt is. 3D geeft je als gebruiker meer inzicht waardoor je makkelijker keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld, past dit product in onze luchthaven.

Portfolio

Gerelateerde projecten