Kadaster Augmented Reality App

In opdracht van Kadaster hebben we een nieuwe app ontwikkeld waarmee vastgoedgegevens tot leven komen.

Met behulp van augmented reality projecteren we real-time gegevens uit de Kadaster Knowledge Graph als hologrammen boven de juiste gebouwen. Kadaster's gegevens worden op een nieuwe manier gepresenteerd, waardoor inzichten sneller en duidelijker worden dan ooit tevoren.

Deze app maakt gebruik van de kracht van de Kadaster Knowledge Graph en biedt gebruikers waardevolle informatie over locaties en vastgoed in een oogwenk. Een innovatieve en meeslepende manier om de wereld om ons heen te begrijpen.

Hiernaast hebben we een backend applicatie ontwikkeld, zodat het Kadaster team op afstand gegevens kan aanpassen en uploaden naar de app. Zo blijven de weergegeven gegevens altijd actueel.

En voor diegenen die de experience naar een hoger niveau willen tillen, hebben we ook een speciale Hololens ervaring gecreëerd. Zo kan Kadaster hun Knowledge Graph op een indrukwekkende wijze demonstreren bij partners en studenten.

Bij Kadaster draait het om informatie en inzicht. Met de augmented reality app hebben we dit naar een nieuwe dimensie gebracht.

Benieuwd naar de augmented
reality mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Portfolio

Gerelateerde projecten